< Попередня новина

21.11.2017 14:12 - давність новини: 6 р.
Автор:  Жовківська мр
Категорія: Загальні новини

Зустріч із школярами

Спеціалістом в справах дітей Жовківської міської ради Пелех Н.Е. та за-ступником начальника служби в справах дітей Жовківської РДА  20 листопада 2017 року організовано конференцію до Дня спільних дій в інтересах дітей, яка відбулась 20 листопада 2017 року в приміщенні сесійного залу Жовківської міської ради. Активні учні загальноосвітніх шкіл міста Жовкви взяли участь в обговоренні актуальних питань їх всебічного розвитку, правового виховання, здорового способу життя, дозвілля та діяльності Жовківської міської ради.
Міський голова м. Жовкви Вихопень П.Б. ознайомив шкільну молодь з програмою бюджету міських ініціатив , які будуть реалізовані  наступному році, планами міської ради на майбутнє по енергозбереженню в м.Жовкві, запропонував учням взяти участь у громадському обговоренні програми бюджету на 2018 рік.
Детальніше питання енергозбереження та стан реалізації проектів модернізації об’єктів міста Жовкви, а саме термомодернізація ДНЗ№1 “Барвінок“ із встановленням теплового насосу, сонячного колектора, заміною системи опалення, встановлення системи рекуперації, часткова заміна вікон на енергозберігаючі, реконструкціяз ДНЗ№2 “Калинонька“ із встановленням центральної системи вентиляції, вставнолення 24 сонячних колектори, встановлення індивідуального теплового пункту, утеплення фасаду, заміна вікон на енергозберігаючі, заміна системи опалення, переведення котельні по вулиці Воїнів УПА на відходи деревени, встановлення 8 індивідуальних теплових пунктів, 5 в житлових будинках, 3 в бюджетних установах, висвітлив Дворніков А.С.,
На конференцію була запрошена інспектор ювенальної превенції-Цимбала І.Б., яка пояснила дітям необхідність дотримання громадського порядку та відповідальність за скоєння злочину.
Експерт з екологічних питань Байбула Л.Р. зацікавила учнівську молодь прийняти активну участь у вирішенні проблеми сортування сміття і зменшення його об’єму.
На конференції обговорювались також питання дозвілля дітей і молоді,залучення їх до національної програми оздоровлення та популяризації серед них здорового способу життя.