< Попередня новина

20.10.2016 08:56 - давність новини: 8 р.
Автор:  Дворніков Андрій
Категорія: Energo

Жовква відвідала Долину

11 жовтня 2016 року відбулась поїздка у місто Долина в складі 2-х представників: Дворнікова Андрія(енергоменеджер) та Лаки Євгена (технічний консультант проекту “Реалізація першого етапу модернізації комунальної котельні та району, що нею опалюється“ ).
Було відвідано конференцію у місті Долина в ході якої було представлено багато цікавих презентацій по досягнені міста Долини у енергоефективності.
Конференція була спрямована на розкриття проблем з якими можуть зіткнутись всі учасники проекту, які планують утепляти багатоповерхові житлові будинки міста.
Основною проблемою на яку звернули особливу увагу, колеги з міста Долини, це переконати жителів багатоповерхових будинків, на утеплення свого будинку, утеплення балконі, демонтування і монтування окремих об’єктів на фасаді будинків, реконструкція труб газопостачання.
Були запропоновані методи вирішення проблеми і умови проведення конкурсів по відбору житлових будинків.Були наведені приблизні цифри вартості утеплення з кожної квартири.
Після презентацій було відвідано об’єкти, які вже були утеплені і на яких велись роботи по утепленню багатоквартирних будинків.
Відбулась зустріч із головою ОСББ, якої вже відбулось утеплення будинку, яка розповіла всі труднощі з якими вони зустрілись і як вони боролись із цими труднощами.
В ході даної конференції було перейнято безцінний досвід, який в подальшому планується застосувати у своїх проектах.