< Попередня новина

20.04.2018 14:52 - давність новини: 6 р.
Автор:  Бучко Андрый
Категорія: Energo

«Жовква сьогодні є зразком того, як потрібно реалізовувати проекти з енергоефективності»

У Жовкві відбувся інформаційний семінар, на якому було представлено поточні результати впровадження проекту «Реалізація першого етапу модернізації комунальної котельні та району, що нею опалюється», який фінансує Європейський Союз у рамках програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти».
Участь у семінарі взяли працівники дитсадків міста, батьки вихованців, команда проекту, депутати міської ради, жовківчани.
Перед гостями виступають міський голова, директор департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА, технічний експерт, представники команди проекту, директор дошкільного навчального закладу №2 "Калинонька".
Міський голова Жовкви Петро Вихопень привітав учасників семінару та розповів історію впровадження енергозберігаючих технологій у місті та презентував досвід міста у пошуку фінансування на реалізацію заходів з енергозбереження.
- Нашим завдання є відмовитися від газу і перейти на альтернативні джерела опалювання, - зазначив Петро Вихопень.
Керівник департаменту ПЕК Львівської ОДА Михайло Мельник розповів про стан реалізації проектів з енергоефективностів області, політику ОДА у цьому напрямкові.
- Жовква сьогодні є зразком того, як потрібно реалізовувати проекти з енергоефективності, - зазначив Михайло Мельник.
Представники команди проекту розповіли про свої напрямки роботи – енергомоніторинг, роль проекту у житті міста, комунікацію як важливий аспекь реалізації проекту. Завідувачі дошкільних навчальних закладів №1 та №2 поділились враженням та розповіли про зміни, які відбулись у роботі дитсадків, після впровадження там проектів з енергоефективності.