< Попередня новина

18.12.2021 09:56 - давність новини: 2 р.
Автор:  Жовківська мр

Жовківська школа бойових мистецтв стала осередком карате на Львівщині.

Вчора, під головуванням тренера Мирослава Овчара - атестували на пояс по карате більше як 80 дітей з Жовкви та сусідніх громад. Зазначимо, що цей вид  спорту є не менш популярним, аніж футбол чи теніс. Адже, за сприяння міського голови Олега Вольського та Жовківської міської ради - заняття є абсолютно безкоштовними.
Бачимо, що нам є ким гордитися! Це двоє безсумнівні лідери по карате, багаторазові переможці змагань - Мілена Голінка (м. Жовква) та Василь Сирота (с. Сопошин), які стали чемпіонами України та бронзовими призерами Чемпіонату Європи з кіокушин карате.
«Дуже приємно бачити тут дітей, яких я давно знаю, за чиїми боями неодноразово спостерігаю, і з ким я часто мав нагоду бачитись в наших спортивних залах. Зібралось сьогодні не мало гостей і учасників з Жовківської, Куликівської, Добросинсько-Магерівської і навіть Львівської громад. Радий, що ви так активно берете участь у змаганнях, ваші батьки які так само чисельно присутні тут - підтримують вас. Бо справді з кожного з вас виростають майбутні чемпіони. І я дуже тішусь, що Жовква стала осередком кіокушин карате і є передовою по цьому виду спорту. Маємо цінного тренера, такого як пан Мирослав, який вас всіх: гуртує, збирає, тренує. І який став рушійним механізмом в даному виді спорту. Сподіваюся, що всі ви були чемні, написали листа до Миколая і сьогодні кожен з вас отримає від нього свій подарунок.» - зазначив міський голова, Олег Вольський.
Опісля, діти зустрічали Святого Миколая, який разом з міським головою роздав солодкі подарунки.