< Попередня новина

24.01.2017 11:30 - давність новини: 7 р.
Автор:  Підсосна Світлана
Категорія: Energo

ЗАПИТ ЦІНОВОЇ ПРОПОЗИЦІЇ

Жовківська міська рада впроваджує проект «Реалізація першого етапу модернізації комунальної котельні та району, що нею опалюється» ( ENPI 2014/342-300 – номер грантового контракту), що співфінансується Європейським Союзом в рамках програми «Угода Мерів - Демонстраційні проекти».
   В рамках реалізації даного проекту міжнародної технічної допомоги передбачено проведення робіт по здійсненню технагляду за роботами по Реконструкції дитячого дошкільного закладу № 2 «Калинонька» по вул. Лесі Українки, 29 в м. Жовква, Львівської області.
Звертаємося до Вас із проханням подати цінову пропозицію щодо виконання вищезазначених робіт.
Цінова пропозиція повинна містити:
1.    Лист – заявку відповідно до зразка, що додається (Додаток №1, Додаток №2);
2.    Копії документів, що підтверджують реєстрацію юридичної особи чи фізичної особи-підприємця;
3.    Копії дозвільних документів на виконання робіт по здійсненню технагляду (копія кваліфікаційного сертифіката).
4.    Лист-повідомлення щодо відсутності відкритих проваджень у справі про банкрутство, тощо (Додаток №2);
5.    Інформацію про досвід, який демонструватиме компетенцію підприємства у сфері поставленого завдання – зокрема, у здійсненні технагляду, а саме контакти щонайменше трьох замовників для яких була виконана подібна робота.
Просимо звернути увагу, що проект звільняється від сплати податку на додану вартість, відповідно до статті 3 Рамкової Угоди між Урядом України та Комісією Європейських Співтовариств від 3 вересня 2008 року (Закон України від 3 вересня 2008 року №360-VI), реєстраційної картки проекту №3176 та пункту 3.2 статті 3 Податкового кодексу України. Тобто, оплата проводитиметься без врахування ПДВ.
Цінові пропозиції просимо надати до Жовківської міської ради не пізніше 18.00 30 січня 2017 р. на адресу 80300, м.Жовква, площа Вічева 1  особисто, надіслати поштою або на електронну адресу spuchych@remove-this.gmail.com
Додатки:
Проектна документація
Додаток №1
Додаток №2
Критерії вибору контрагента:
●    Оцінка цінових пропозицій буде здійснюватися базуючись на критеріях ціни, якості;
●    Пропозиції, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть;
●    Цінова пропозиція може бути надана лише після ознайомлення з проектно-кошторисною документацією;
З питаннями стосовно  предмету закупівлі просимо звертатися до координатора проекту Світлани Підсосної. Електронна пошта: spuchych@remove-this.gmail.com  тел: (098)-570-15-16.