< Попередня новина

14.11.2016 08:39 - давність новини: 7 р.
Категорія: Загальні новини

Вивезення твердих побутових відходів

Комунальне підприємство « Жовківське міське виробниче управління житлово-комунального господарства » надає послуги з вивезення твердих побутових відходів, машина збирає сміття два рази в місяць , вартість надання послуги для однієї людини в місяць становить 8.00 грн.. Даний тариф розроблено згідно вартості паливно-мастильних матеріалів за 1 л по ціні 14,90 грн. , в даний час вартість паливно-мастильних матеріалів за 1 л становить 21.50 грн.. За час затвердження базового тарифу зросла вартість матеріальних ресурсів , запасних частин , а також значно зросли ціни на паливно-мастильні матеріали , які використовуються для автомобілів , що вивозять тверді побутові відходи . В даний тариф не входить надання послуг по вивезенню будівельних відходів , гілляк , бур»янів , тощо . Норма накопичення твердих побутових відходів на одну людину в рік становить 1.5 м.куб., в місяць 0.125 м.куб.. По фактичному вивезенню сміття перевищує норму накопичення , тому просимо жителів м.Жовква вкладатись у норму . У разі збільшення норми буде проведено донарахування оплати за вивезення твердих побутових відходів .
Зрізанні гілляки , дерева приймає безкоштовно котельня КП«Жовкватеплоенерго», за адресою вул. Воїнів УПА , м. Жовква ( територія колишньої військової частини ) .
Переконливо просимо жителів будинків м.Жовкви не виносити та не складувати на контейнерних площадках будівельне сміття , гілляки та бур»яни .
Попереджаємо Вас , що за порушення “ Правил благоустрою і утримання території м.Жовква “ відповідно до п. 44 ст. 26 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні “ накладаються штрафи , передбачені ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення . Штраф за винесення та скидання сміття у недозволених місцях становить від 340 грн. до 1360 грн..