< Попередня новина

14.03.2016 09:30 - давність новини: 8 р.
Автор:  Наталія Сиротюк
Категорія: Податкова

Вчимось декларувати доходи. Зустріч в Народному домі

Податковий фахівець довела до відома присутніх інформацію про кампанію декларування в 2016 році, а саме проінформувала  хто, коли та в які терміни  повинен декларувати доходи за 2015 рік, і ознайомила учасників зустрічі з порядком заповнення декларації, для уникнення помилок при складанні декларації в 2016 році.

«За бажанням громадяни подають декларації з метою одержання податкової знижки з податку на доходи фізичних осіб. Декларацію про майновий стан і доходи слід подати до ДПІ за місцем проживання до 1 травня 2016 року, а правом на податкову знижку можна скористатися до кінця 2016 року.»-прокоментувала інспектор.

Приємно, що присутні освідомлюють необхідність декларування доходів громадян , і є активними помічниками податківців під час кампанії декларування-2016.

Наша зустріч співпала з урочистостями з нагоди уродин Великого Кобзаря, тож весь колектив працівників ДПІ у Жовківському районі отримав запрошення на святковий вечір.

Висловлюємо подяку керівнику  Жовківського районного відділу культури і туризму Галині Фесюк за тісну співпрацю з податківцями у сфері культурних та соціальних заходів, та як інформаційному партнеру та автору інтернет-видання "Моя Жовківщина".