< Попередня новина

01.02.2017 13:25 - давність новини: 7 р.
Автор:  Мазан Андрій
Категорія: Загальні новини

У Жовкві проведуть "ШКОЛУ АКТИВНОГО ЖОВКІВЧАНИНА"

ГО «Жовківський центр міського розвитку» у співпраці із Жовківською міською радою в рамках реалізації проекту COMUS , що реалізується Радою Європи за фінансової підтримки Європейського союзу, проводить набір учасників «ШКОЛИ АКТИВНОГО ЖОВКІВЧАНИНА», яка проходитиме протягом лютого 2017 року. Навчання в школі передбачає 4 сесії з наступних тем:
1. Історія міста Жовква, культурна спадщина та видатні жовківчани. Ця сесія включатиме загальну інформацію по темі та екскурсії по культурних об’єктах.
2. Місцева влада та місцева політика. Структура та робота органів місцевої влади, місцеві програми розвитку, проекти, формування та видатки місцевого бюджету, депутатський корпус та робота комунальних підприємств. Під час сесії за умови зацікавленості учасників буде організовано екскурсії на комунальні підприємства (Водоканал, Теплокомуненерго, ЖЕК), де керівники розкажуть про роботу підприємств та дадуть відповіді на запитання учасників.
3. Підприємництво у Жовкві. Сесія передбачає коротку загальну інформацію про місцеве підприємництво. Окремо учасників ознайомлять з діяльністю найбільших підприємств Жовкви шляхом екскурсій на обрані підприємства.
4. Генерування ідей для розвитку міста. Під час цієї сесії учасників ознайомлять з основними засадами проектного менеджменту. Далі учасники попрацюють над баченням «омріяного міста». Шляхом «мозгового штурму» буде розроблено низку ідей місцевого розвитку. На основі окремих ідей будуть розроблені проектні пропозиції. Далі організатори Школи разом з учасниками працюватимуть над втіленням однієї з ідей (за бажанням учасників). Участь у Школі активного жовківчанина безкоштовна. Учасників буде забезпечено харчуванням під час сесій та роздатковими матеріалами. Кількість місць ОБМЕЖЕНА.
До участі запрошуються жителі міста Жовкви віком від 14 років і старші. Для участі у Школі активного жовківчанина необхідно до 3 лютого 2017 року надіслати Лист-зацікавлення на адресу ZhovkvaTDC@gmail.com (з позначкою у темі «Школа активного жовківчанина»). У листі необхідно вказати ПІБ, контактні дані (телефон та email), вік, описати особисту мотивацію в участі у Школі (додатковою перевагою буде активна громадська позиція та активна участь у житті громади). Учасники обиратимуться організаторами заходу із числа надісланих листів-зацікавлення. Підтвердження про участь Ви отримаєте електронною поштою або телефонним зв’язком. За результатами Школи учасники отримають сертифікати участі. Кожен учасник зобов’язаний відвідати усі 4 сесії. Графік проведення сесій буде розплановано спільно з усіма запрошеними учасниками на попередній зустрічі.
Якщо у Вас виникли додаткові запитання, звертайтесь до Олени Клак, klak.olena@remove-this.gmail.com.