< Попередня новина

13.01.2017 08:46 - давність новини: 7 р.
Автор:  Енерго
Категорія: Energo

У ЖОВКВІ ПРОХОДЯТЬ РОБОТИ ПО ВСТАНОВЛЕННЮ ІНДИВІДУАЛЬНИХ ТЕПЛОВИХ ПУНКТІВ

16 грудня 2016року розпочато роботи в рамках Грантового проекту Європейського Союзу "Реалізація першого етапу модернізації комунальної котельні та району, що нею опалюється" по встановленню ІТП у чотирьох будинках пілотного району по вулицях: Тарнавського, буд.3, Яворницького, буд.6 та 8, Грушевського, буд.8.
Наразі триває підготовка приміщень для встановлення індивідуальних теплових пунктів (ІТП) проведено тендер на роботи по реконструкції дитячого дошкільного закладу № 2 «Калинонька» по вул. Лесі Українки, 29.
!!!! Перепрошуємо жителів цих будинків за тимчасові незручності !!!!

ДОВІДКОВО:
Індивідуальний тепловий пункт (ІТП) – спеціально обладнане приміщення, із якого здійснюється теплопостачання та керування системою тепло споживання не більше ніж однієї будівлі (споруди) або її частини. В тепловому пункті здійснюється передача теплової енергії від зовнішніх теплових мереж (ТЕЦ або котельні) до системи опалення, вентиляції або гарячого водопостачання житлових і виробничих приміщень.
Як правило індивідуальний тепловий пункт, розташовується в підвальному або технічному приміщенні будівлі.

НАГАДУЄМО що проект реалізується в рамках програми Європейської комісії «Демонстраційні проекти Угоди мерів» CoM-DeP та частково фінансується Європейським Союзом. Загальний бюджет проекту становить 840 тисяч євро і, окрім коштів Європейського союзу (сума гранту становить 688 тис. євро), для його реалізації будуть мобілізовані кошти міського бюджету. За реалізацію проекту відповідає Жовківська міська рада, яка є головним і єдиним бенефіціаром проекту. Проект стартував 1 квітня та триватиме три роки - до 31 березня 2018 року.