< Попередня новина

29.11.2016 15:50 - давність новини: 7 р.
Автор:  Енергоефективне місто
Категорія: Energo

У місті Жовква розпочали процедуру проведення відкритих торгів

В рамках програми Європейської комісії «Демонстраційні проекти Угоди мерів» CoM-DeP, проект « Реалізація першого етапу модернізації комунальної котельні та району, що нею опалюється» у місті Жовква, передбачає найвищий демонстраційний ефект та високу ефективність. Ціллю проекту є збільшення енергоефективності опалювального пілотного району шляхом модернізації комунальної котельні (вул. Лесі Українки,5), тепломереж (вул. Яворницького) та дитячого навчального закладу №2 (вул. Л. Українки, 29). Проект здійснює Жовківська міська рада.
24.11.2016 розпочато процедуру проведення відкритих торгів на Реконструкцію дитячого дошкільного закладу № 2 «Калинонька» по вул. Лесі Українки, 29 в м. Жовква, Львівської області
Очікувана вартість закупівлі — 13 102 227 грн. без ПДВ
Роботи з термомодернізації будівель будуть виконуватись із застосуванням європейських технічних вимог та під пильним контролем фахівців від Європейської Комісії. Це дозволить досягнути високої якості ремонтних робіт на об’єктах соціальної інфраструктури міста та значних показників енергозбереження.
Запрошуємо взяти участь у відкритих торгах, що проводяться відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» через електронну систему закупівель «ProZorro».
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій — 11.12.2016.
З тендерною документацією можна ознайомитись в електронній системі закупівель «ProZorro» — prozorro.gov.ua/tender/UA-2016-11-24-001260-c/