< Попередня новина

05.04.2022 14:45 - давність новини: 2 р.
Автор:  Жовківська мр
Категорія: Загальні новини

Телеграм бот @Evacuation2022_bot для організації евакуації

Як Вам відомо, при Українській асоціації районних та обласних рад працює Координаційний центр з питань територіальної оборони (далі - Центр). Його головним завданням є сприяння органам місцевого самоврядування протидіяти воєнним загрозам та допомагати у захисті населення. Центр координує, інформує та здійснює методичну підтримку й гуманітарну допомогу, взаємодіючи з українським урядом та іншими інституціями, у тому числі закордонними.
Так, Міністерством внутрішніх справ України, Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України разом з Центром розроблено телеграм бот @Evacuation2022_bot для організації евакуації населення, а також надання екстреної гуманітарної допомоги у зонах бойових дій і на територіях, які перебувають під окупацією.
Отримана інформація оперативно опрацьовується відповідними структурами, враховуючи практичний досвід проведення заходів з евакуації за час українсько-російської війни.
Якщо у Вашій області/районі визначено координаторів за напрямками супроводу евакуації та надання гуманітарної підтримки – просимо скоординувати їх з нашим представником для можливості оперативного інформування про запити ваших громад:
Офіційний контактний телефон координаторів телеграм боту – 0669375388