< Попередня новина

02.09.2016 09:32 - давність новини: 8 р.
Категорія: Податкова

Спільні заходи щодо легалізації заробітної плати

Завдяки активній позиції діяльності Жовківської райдержадміністрації та Фіскальної служби  в Жовківському районі постійно проводиться робота, спрямована на становлення та розвиток цивілізованого ринку праці, вживаються заходи щодо легалізації заробітної плати та виведення заробітної плати з «тіні».
При Жовківській райдержадміністрації ефективно працює комісія з питань легалізації заробітної плати і зайнятості населення, до складу якої входять представники фіскальної служби, Пенсійного фонду, Центру зайнятості населення, Державної інспекції з питань праці, управлінь та структурних підрозділів райдержадміністрації.
Днями,  у  Мокротинській сільській раді відбулась зустріч Комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населения, суб’єків підприємницької діяльності,  які працюють  на території Мокротинської, Староскварявської, Новоскварявської сільських рад. На засідання прибуло 28 представників від  бізнесу, підприємців, та  місцевих фермерів.
Голови місцевих рад довели до відома присутніх стан виконання місцевих бюджетів, назвали проблеми із їх виконанням, вказали напрямки використання бюджетних коштів.   
Головний державний інспектор Жовківського відділення Личаківського ОДПІ  Наталія Сиротюк  ознайомила присутніх із  змінами  у податковому законодавстві,  вкотре нагадала про зниження ставки єдиного соціального внеску, спрощення фіскальних умов ведення бізнесу,  зменшення перевірок, та наголосила на відповідальності за порушення податкового законодавства, та законодавства про працю і зайнятості населення.