< Попередня новина

11.08.2016 15:41 - давність новини: 8 р.
Автор:  Деревінський Павло
Категорія: Energo

Семінар: “Формування відповідального власника житла. Можливості впровадження енергоефективних заходів у багатоквартирних будинках“

4-го серпня в приміщенні сесійної зали Жовківської міської ради мешканці міста мали можливість відвідати семінар на тему: «Формування відповідального власника житла. Можливості впровадження енергоефективних заходів у багатоквартирних будинках». Цього разу доповідачами були представники передових компаній на ринку енергозбереження, Любомир Козак - компанія Danfoss Україна (Регулювання системи опалення = зниження плати за опалення) та Ростислав Вдовиченко представник компанії Хенкель Баутехнік (Henkel - технічні аспекти в термомодернізації). Консультант проекту IFC (енергоефективність в житловому секторі) - Галина Когут і колега нашого міста Андрій Бурий - експерт IFC з юридичних питань.
Команда проекту "Реалізація першого етапу модернізації комунальної котельні та району, що нею опалюється", долучилась до проведення семінару. Також ми побували на пілотному районі, де впроваджується проект та послухали кілька експертних порад щодо реалізації проекту. Домовились про співпрацю під час проведення Днів енергії у м.Жовква, які пройдуть 9,10,11 вересня 2016 року. Так що чекайте цю команду ще раз в нашому місті згодом.
Було дуже цікаво а головне, КОРИСНО !!!
Дякуємо свідомим громадянам за співрацю !!!