< Попередня новина

29.09.2016 21:03 - давність новини: 8 р.
Автор:  Дворніков Андрій
Категорія: Податкова

Робоча група по легалізації заробітної плати у Жовківському районі провела заключну зустріч з підприємцями міста Жовква.

Днями у приміщенні Жовківської міської Ради відбулась заключна зустріч з представниками бізнесу у рамках двохмісячної щоденної роботи робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення під керівництвом Першого заступника голови Жовківської РДА Любові Дунець.
На початку зустрічі    мер міста Петро Вихоплень прозвітував про роботу міської Ради протягом девяти місяців цього року, проаналізував надходження у міських бюджет, по кожному виду податків та зборів зокрема   .
Під час зустрічі також розглядали питання своєчасної та повної сплати податків і зборів при виплаті доходів найманим працівникам. Присутнім нагадали про відповідальність за допуск працівника до роботи без оформлення трудових відносин, закликали працювати тільки у правовому полі, не порушуючи податкового законодавства та законодавства про працю, підняти заробітну плату людям на успішних жовківських підприємствах вже сьогодні.. 
Податківці  наголосили, що використання неофіційної найманої праці - це не лише недоотримання коштів у бюджет, але і втрата страхового стажу для призначення пенсії, та соціальних гарантій працівників.
Зустріч закінчилась приємним порозумінням районних чиновників і присутніх бізнесменів, адже Жовква- туристичне містечко, і усі присутні одностайно погодились, допомагати меру у благоустрої свого міста, шляхом збільшення сплати місцевих податків та зборів.