< Попередня новина

24.04.2024 08:25 - давність новини: 15 дн.
Автор:  Жовківська мр
Категорія: Загальні новини

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО РОЗРОБЛЕННЯ ПРОЄКТУ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ с. Чистопілля

«Детальний план території земельної ділянки по зміні цільового призначення з "для ведення особистого селянського господарства" на "для будівництва та обслуговування об'єктів рекреаційного призначення" з кадастровим номером 4622787200:24:000:0032 площею 1,8га на території Жовківської міської ради Львівського району Львівської області.».
Детальний план території розробляється на підставі рішення Жовківської міської ради №64 від 01.11.2023 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки по зміні цільового призначення з "для ведення особистого селянського господарства" на "для будівництва та обслуговування об'єктів рекреаційного призначення" з кадастровим номером 4622787200:24:000:0032 площею 1,8га на території Жовківської міської ради Львівського району Львівської області»
Відомості про замовника та розробника містобудівної документації та підстави для його розроблення:
Замовник: Жовківська міська рада.
Розробник: ФОП Лопушанський Микола Романович.
Документація ДПТ розробляється відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ДБН Б.2.2-12:2019 «Планування і забудова територій», ДСП - 173 «Державні  санітарні правила планування та забудови населених пунктів», ДБН В.2.3-5:2018 «Вулиці та дороги населених пунктів», ДБН Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні».
Інформація про дату, час і місце проведення громадських слухань та умови участі в них:
Громадські слухання по розгляду вищевказаного проекту містобудівної документації відбудуться 23 Травня 2024 о 15 год. 00 хв. в приміщенні малої сесійної зали Жовківської міської ради (м. Жовква, вул. Львівська, 40).
Для реєстрації учасників громадських слухань є обов’язковою наявність документів, що забезпечують ідентифікацію фізичних осіб, а для представників юридичних осіб обов’язковою є перевірка приналежності учасників громадських слухань до відповідної території та їх представництва. Пропозиції (зауваження) фізичних та юридичних осіб, які не подали підтвердних документів для забезпечення їх ідентифікації, не розглядаються.
Інформація про місце і строки ознайомлення з матеріалами ДПТ:
З матеріалами ДПТ можливо ознайомитися на офіційному вебсайті Жовківської міської ради https://zhovkva-rada.gov.ua/dijalnist-radi/arkhitektura-ta-mistobuduvannja/dp-2024.html (розділ «Діяльність ради; Архітектура та містобудування; ДП 2024) та у відділ архітектури, містобудування та культурної спадщини Управління просторового розвитку та земельних ресурсів Жовківської міської ради Львівського району Львівської області за адресою: м. Жовква, вул. Львівська, 40, упродовж усього терміну процедури громадського обговорення.
Інформація про посадову особу замовника містобудівної документації, відповідальну за забезпечення організації розгляду пропозицій (зауважень), та адресу, за якою можуть надсилатися пропозиції (зауваження):
Письмові пропозиції (зауваження) подаються впродовж усього терміну процедури громадського обговорення замовнику ДПТ (Жовківській міській раді) на адресу: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 40 та/або на електронну адресу info@remove-this.zhovkva-rada.gov.ua.
Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.
Посадова особа замовника містобудівної документації, відповідальна за забезпечення організації розгляду пропозицій (зауважень) – головний спеціаліст відділ архітектури, містобудування та культурної спадщини Управління просторового розвитку та земельних ресурсів Жовківської міської ради Львівського району Львівської області Прінда Григорій Іванович.
Матеріали щодо проекту містобудівної документації https://zhovkva-rada.gov.ua/dijalnist-radi/arkhitektura-ta-mistobuduvannja/dp-2024.html (офіційний вебсайт Жовківської міської ради розділ «Діяльність ради; Архітектура та містобудування; ДП 2024)