< Попередня новина

21.02.2023 16:38 - давність новини: 1 р.
Автор:  Жовківська мр
Категорія: Загальні новини

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРИЙОМ КАНДИДАТУР НА УЧАСТЬ В РОБОЧІЙ ГРУПІ З ФОРМУВАННЯ ЗАВДАННЯ НА РОЗРОБЛЕННЯ КОМПЛЕКСНОГО ПЛАНУ

На виконання чинного законодавства та рішення Жовківської міської ради від 23.12.2021р. № 61 «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Жовківської міської територіальної громади» розпочато процедуру проведення громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Жовківської міської територіальної громади.
Процедурою передбачено створення Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану.
Робоча група формується з представників Жовківської міської ради, виконавчого органу Жовківської міської ради, органів державної влади, державних та комунальних підприємств, установ та організацій, органів самоорганізації населення, громадських організацій, інших заінтересованих сторін у складі не менш як 5 осіб і не більш як 21 особа, з непарною кількістю членів.
У персональному складі Робочої групи частка членів, що представляють Жовківську міську раду та виконавчий орган Жовківської міської ради, не повинна перевищувати половину складу робочої групи плюс одна особа.
До персонального складу Робочої групи має входити принаймні один представник від кожного з населених пунктів Жовківської міської територіальної громади, який не є співробітником виконавчого органу, допускається представлення одним членом робочої групи інтересів кількох суміжних населених пунктів територіальної громади.
Заяви на включення до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Жовківської міської територіальної громади приймаються до 17.03.2023 р. за адресою: Львівська обл., м.Жовква, пл. Вічева, 1, або електронною поштою на адресу: info@zhovkva-rada.gov.ua.