< Попередня новина

05.06.2023 13:26 - давність новини: 325 дн.
Автор:  Інститут розвитку громади
Категорія: Загальні новини

Пориньте у всі тонкощі ведення екологічного бізнесу на безкоштовному тренінгу!

У рамках програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» у місті Жовква відбудеться бізнес-тренінг на тему «Зелений туризм».
Для кого: керівники та власники підприємств, а також всі, хто бажає розвивати бізнес у сфері зеленого туризму.
Місце проведення: м. Жовква, готельно-ресторанний комплекс «Собеський» за адресою вулиця Гасина, 5.
Дата та час проведення: з 19 по 23 червня, 10:00-17:00
Мета тренінгу: покращити екосистеми для розвитку малого та середнього бізнесу в Жовківській територіальній громаді та громадах-партнерах.  Захід буде сфокусований на тому, як започаткувати екологічну підприємницьку діяльність та диверсифікувати виробництво в активному бізнесі.
Як потрапити: участь у тренінгу безоплатна, але можлива лише за попередньою реєстрацією. Тож хутчіш заповнюйте форму за посиланням: forms.gle/6FJERBfcEBAYaYPE6 .
У ході тренінгу учасники дізнаються про тематичні напрямки діяльності в «зеленому» бізнесі, а також про етапи розробки та втілення бізнес-ідеї.
Зокрема розглядатимуться такі теми:
● Логістика започаткування/диверсифікація діяльності у сфері екологічного підприємництва (екосадиби, розробка та популяризація екологічних маршрутів).
● Маркетингові дослідження та стратегії просування зеленого туризму.
● Особливості системи оподаткування й звітності для підприємств в екосфері.
● Аналіз вітчизняного законодавства, структура та основні розділи бізнес-плану для екологічного туризму.
● Пошук зовнішніх джерел фінансування для розвитку зеленого підприємництва.
Тож після проходження тренінгу Ви отримаєте цінні знання, інструменти та практичні навички для успішного створення й розвитку власного зеленого підприємства.
Нагадаємо, що реєстрація на захід відбувається за посиланням: https://forms.gle/6FJERBfcEBAYaYPE6
Публікацію підготовлено в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für lnternationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.
Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: http://www.eu4business.org.ua
Організатор заходу – Комунальна установа «Інститут розвитку громади» Жовківської міської ради.
Зміст публікації є виключною відповідальністю КУ «Інституту розвитку громади» Жовківської міської ради і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.
За більш детальною інформацією звертайтесь до КУ ІНСТИТУТ РОЗВИТКУ ГРОМАДИ :
Лариса +380 (95) 346 24 75 або Оксана +380(93) 746 93 06.