< Попередня новина

23.05.2023 07:36 - давність новини: 311 дн.
Автор:  Жовківська мр
Категорія: Загальні новини

Підвищення рівня обізнаності в питаннях кібербезпеки

Забезпечення надійного кіберзахисту – одне з ключових завдань для кожного українця та організації будь-якої форми власності. Адже кібервійна триває, а загроза з боку російських хакерів не знижується. У сучасному цифровому світі, кіберзагрози стають все більш серйозними, і важливо приділяти належну увагу захисту своїх персональних даних, комп'ютерних систем та мереж. Міністерство культури та інформаційної політики України разом з Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки та Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України підготувало ряд інформаційних матеріалів для підвищення рівня обізнаності громадян в
питаннях кібербезпеки. А саме:
- відеоматеріал «Кібербезпека під час війни» за посиланням:
https://drive.google.com/file/d/1okxTkokfHXH8AY8xBonOZntZLyFiTf-I/view;
- інфографіки для поширення в мережі інтернет на тему «Захистить ваші дана та гроші від  шахраїв» за посиланням:
https://drive.google.com/file/d/1LZ331OyuGT5aDiJeb4QbER2_chwde05-/view;
- текстовий інформаційний матеріал «Захист ваших ґаджетів від шкідливих програм, встановлення надійних паролів та кілька правил з кібербезпеки – заходи обачності, які вбережуть вас від зловмисників, які хочуть заволодіти вашими даними, включно з даними банківських карток і акаунтів у соцмережах» за посиланням:
https://docs.google.com/document/d/1fHmHCXt1y1SRaWt7KqNZ-41N3EkQV19OTNE3REuhXmM/edit# .
Принагідно інформуємо, що управління з питань цифрового розвитку розмістило на офіційному вебсайті Львівської обласної військової адміністрації корисні поради та кроки, які можна вжити для забезпечення особистої безпеки в онлайн-середовищі. Ознайомитись з матеріалом можна за посиланням:
https://loda.gov.ua/services/text/65940