< Попередня новина

05.11.2016 17:55 - давність новини: 7 р.
Автор:  Дворніков Андрій
Категорія: Energo

МІСТО ЖОВКВА НА ЩЕ ОДНУ СХОДИНКУ БЛИЖЧЕ ДО ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ.

4 листопада, урочисто було відкрито та запущено котельню у промислову експлуатацію у місті Жовква.
У відкритті котельні взяли участь: голова Жовківської райдержадміністрції Надія Щур, голова Жовківської районної ради Роман Горбань, міський голова Петро Вихопень, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, керівник фонду Східна Європа Віктор Лях, директор департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Михайло Мельник, директор КП "Жовкватеплоенерго" Роман Курнат, а також представники ЗМІ та громадськості.
Проект мав назву: «Муніципальне партнерство для покращення енергоефективності міст у Самборі та Жовкві».
Було проведено енергетичний аудит, модернізовано тепломережу з підключенням нових насосів, переобладнано котельню для споживання поновлюваних джерел енергії, облаштовано чотириавтоматизовані системи з регулятором теплового потоку за погодиними умовами(індивідуальні теплові пункти) та верифікацію після завершення для оцінки ефективності.
Проведено навчання інженерного персоналу щодо підтримки модернізованої інфраструктури та представників органів державної влади та місцевого самоврядування у сфері підвищення енергоефективності та використання відновлюваних джерел енергії.
Проведено інформаційно-просвітницькізаходи для населення з питань важливості збереження енергії.
Обладнано демонстраційний клас з енергозбереження в школі, зокрема встановлено демонстраційну систему відновлюваного джерела енергії - сонячного фотоелектричного модулю та надані інформаційні матеріали щодо енергозберігаючих заходів, які можна застосовувати на практиці. В класі є демонстраційний стенд різних ламп освітлення з вмонтованими засобами вимірювання струму та напруги. Крім того в класі є підбірка методичної та інформаційної літератури. Клас дозволяє вчителям різних профілів розвиватися та застосовувати різні мультимедійні засоби: термометр, барометр, мультиметри, тепловізор.