< Попередня новина

28.04.2022 16:57 - давність новини: 2 р.
Автор:  Жовківська мр
Категорія: Загальні новини

Конкурс на послуги у сфері поводження з побутовими відходами

Жовківська міська рада на виконання рішення виконавчого комітету № 6 від 08.04.2022 р. оголошує конкурс з визначення виконавця послуг у сфері поводження з побутовими відходами, зокрема, збирання, вивезення (перевезення) твердих побутових відходів на території Жовківської міської територіальної громади.
Умови проведення конкурсу-найменування, місце знаходження організатора конкурсу: Жовківська міська рада, 80300, Львівська область, Жовківський район, м. Жовква, вул. Львівська, 40.
Підстави для проведення конкурсу: Правила надання послуг з вивезення побутових відходів, затверджені Постановою Кабінету Міністрів України від 10.12.2008р. № 1070.; Постанова Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2011 року № 1173 «Про затвердження правил надання послуг з вивезення побутових відходів».
Місце і час проведення конкурсу: Жовківська міська рада, 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 40. Дата проведення конкурсу 28 травня о 10 год.
Прізвище, посада та номер телефону особи для ознайомлення з умовами конкурсу: Щур Надія Степанівна – начальник відділу економічного розвитку, залучення інвестицій та житлово – комунального господарства,
тел.068 680 20 80.
Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:
-наявність матеріально-технічної бази,
-вартість надання послуг,
-наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації, досвіду роботи, відповідного дозволу на виконання певних видів робіт чи надання послуг (за наявності).
До участі в конкурсі допускаються суб’єкти господарювання: установчими документами яких передбачено діяльність у сфері поводження з побутовими відходами, які можуть забезпечити виконання обов’язків, визначених у частині другій статті 21 Закону України «Про житлово-комунальні послуги та надати не пізніше визначеного в оголошенні терміну наступні документи:      
- заяву на участь у конкурсі;
- витяг з ЄДРПОУ із зазначенням видів діяльності підприємства або свідоцтво про державну реєстрацію підприємства;
- фінансову звітність підприємства за останній звітний період;
- довідку з податкової служби і Пенсійного фонду про відсутність боргових зобов’язань, дійсну на день проведення конкурсу;
- копії свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів або тимчасових реєстраційних талонів автотранспорту; довідку, складену у довільній формі, яка підтверджує наявність в учасника відповідного обладнання та матеріально-технічної бази для надання послуг зі збирання та вивезення твердих побутових відходів;
- довідку довільної форми про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід для надання послуг зі збирання та вивезення твердих побутових відходів;
-оригінал довідки з обслуговуючого банку про наявність рахунку та про заборгованість за кредитами, відсотками та гарантіями, дійсну на дату розкриття; іншу
-інформацію, яка подається за бажанням учасника конкурсу та характеризує здатність підприємства надавати якісні послуги з вивезення побутових відходів (впровадження роздільного збору, інформація про наявність на підприємстві диспетчерської служби тощо.)
Характеристика території: площа м. Жовкви - 7,6 га. Місто налічує 149 багатоквартирних житлових будинків та 2020 одноквартирних приватного сектору. Кількість мешканців – 27 300.
Орієнтовний об’єм побутових відходів – 20000 м.куб. на рік.
Кількість міських вулиць – 113.
Характеристика під’їзних шляхів: 54 км. з твердим покриттям.
Старостинських округів – 14.
Відсоток охоплення населення послугами зі збирання ТПВ – 79,88
Місце, способи та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій: конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою до Жовківської міської ради: 80300, м.Жовква, вул. Львівська,40 у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місце знаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг на надання яких подається пропозиція.
Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій: 27 травня 2022року до 16.00 год.