< Попередня новина

24.11.2021 22:56 - давність новини: 2 р.
Категорія: Загальні новини

Кквартира учаснику АТО (ООС)

Жовківський міський голова - Олег Вольський вручив ключі та право власності на квартиру, учаснику АТО (ООС), батьку 3-ох дітей - Віталію Лучці.
Квартира розташована у місті Жовква, на четвертому поверсі 5-ти поверхового будинку, загальною площею 59 м кв. Складається із двох кімнат, кухні, коридору, санвузлу та балкону.
Купили квартиру загальною вартістю 719,8 тис. грн. З них з обласного бюджету виділили - 418,2 тис. грн, з бюджету Жовківської міської ради – 280 тис. грн. та 21,6 тис. грн - кошти пана Віталія.
Завітав привітати родину міський голова, разом зі своїм другим заступником - Андрієм Колієвичем, начальником відділу соціального захисту населення Жовківської міської ради - Ігорем Гуменюком та старостою Замочківського старостинського округу - Наталією Мішковською.
«Дуже приємно, що нам вдалося реалізувати цей проект спільно з керівництвом Львівської обласної ради, нашими працівниками та депутатами Жовківської міської ради. Знаю, що ви пане Віталій, до останнього не вірили, що це можливо. Але сьогодні маємо нагоду вас привітати і вручити документи від нового житла. Ви пройшли непростий шлях виборюючи Україну і заслуговуєте поваги та вдячності від людей і держави.  Бажаю вам якнайшвидше розпочати ремонт і переїхати сюди зі своїми дітьми.» - зазначив, Олег Іванович Вольський та подарував в нове житло родини - образ.
«До кінця не вірив, що таке можливо. Більшість хлопців у 2014 йшли воювати не за квартири, статус і тому подібне. Дякую вам всім за допомогу, надану квартиру і також платникам податків.» - наголосив, Віталій Лучка.
Зазначимо, що придбали квартиру в рамках реалізації «Комплексної програми соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО (ООС) та їх родин, бійців добровольців АТО, а також Героїв Небесної Сотні на 2021 – 2025 роки», прийнятої рішенням сесії Львівської обласної ради від 18.02.2021 №53. А також згідно «Програми забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій – учасників АТО (ООС) в Жовківській територіальній громаді на 2021 рік», зі змінами, прийнятою рішенням сесії Жовківської міської ради від 30.09.2021 №2.