< Попередня новина

17.03.2020 16:03 - давність новини: 4 р.
Автор:  КП“Жовківське МВУЖКГ”
Категорія: Загальні новини

Карантин у Жовкві

 На виконання Розпорядження міського голови м. Жовкви «Про виконання заходів щодо стабілізації епідеміологічної ситуації, спричиненої коронавірусом COVID-2019» від 16.03.2020 року, №04-02/14 комунальним підприємством «Жовківське МВУЖКГ» було укладено договір з Жовківським РВ «ЛО ЛЦ» МОЗ України для проведення дезінфекції місць загального користування на території м.Жовква, а саме: - автобусні зупинки по вул.Львівська, вул.Л.Українки , вул.Равська , вул.Дорошенка, - місця скупчення громадян (поворот вул.Львівська-Скрипника, пл.Вічева (біля костелу Св.Лаврентія), поворот вул.Воїнів УПА- Дорошенка (біля Пенсійного фонду), Автостанція пл. Коновальця та стихійний ринок пл.Коновальця), а також сходові клітини та загальні коридори багатоквартирних житлових будинків.

Станом на 15.00 год. 17.03.2020 року було продезінфіковано житлові будинки по вул.Яворницького, С.Петлюри, Св.Трійці в м.Жовква.

Працівниками комунального підприємства проводиться розповсюдження розпорядження Міського голови про обмеження роботи закладів торгівлі, та пам’яток-повідомлень по дотриманню необхідних заходів щодо запобігання розповсюдження вірусу серед аптек та продуктових магазинів на території м.Жовква.