< Попередня новина

30.05.2023 16:33 - давність новини: 329 дн.
Автор:  Жовківська мр
Категорія: Загальні новини

Грант від програми міжнародної співпраці "EU4Business"

Жовківська громада стала одним з небагатьох переможців конкурсу, в ході якого отримала грант від програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП». Цей грант надає нам чудову можливість розвивати малі та середні підприємства на Львівщині, забезпечуючи їм необхідну підтримку та стимул для зростання. Це ще один крок у зміцненні економічної стійкості та створенні нових можливостей для наших громадян.
Публікацію підготовлено в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für lnternationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.
Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.
Детальніше: www.eu4business.org.ua
Зміст публікації є виключною відповідальністю «Інституту розвитку громади» Жовківської міської ради і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.
Комунальна установа «Інститут розвитку громади» Жовківської міської ради в рамках програми допомагатиме громаді у втіленні всіх цінностей EU4Business. Діяльність організації зосереджена на успішному здійсненні проєкту «ДО УСПІХУ РАЗОМ!» і на досягненні конкретних результатів. Партнерами в цій справі є Жовківська, Рава-Руська, Новояворівська та Куликівська територіальні громади.
Основні напрямки Проєкту такі:
— розвиток підприємницької культури та знань, започаткування нових та підтримка чинних бізнесів у воєнний час шляхом проведення тренінгів на тему «Вчимося зеленому бізнесу» й здійснення консультаційної підтримки для МСП.
— покращення експортного потенціалу місцевого товаровиробництва та підтримка жіночого підприємництва завдяки проведенню бізнес-форуму «До успіху разом!».
— налагодження ефективного діалогу між владою та представниками МСП у громадах як інструмента реалізації проєкту в довгостроковій перспективі.
Успіх цього Проєкту прямо залежить від активної участі підприємців та мешканців громади. Тож ми закликаємо всіх охочих долучитися до наших ініціатив, зробити свій внесок у розвиток місцевої економіки та посприяти створенню якнайкращих умов для розвитку бізнесу.
Напрацьовані матеріали  передаватимуться нашим партнерам з Херсонського національного технічного університету для впровадження у громадах на деокупованих територіях Херсонщини.  
Ми вдячні Європейському Союзу та уряду Німеччини за надану фінансову підтримку та довіру. Разом ми будемо працювати над покращенням умов для розвитку підприємництва, залученням інвестицій, створенням нових робочих місць та підтримкою інноваційних ідей.
Нехай цей грант стане початком нової ери підприємницького духу та успіху для нашої Жовківської громади. Спільними зусиллями ми досягнемо великих результатів і покажемо, що українські громади можуть бути конкурентоспроможними, інноваційними та успішними.
Приєднуйтесь до нашого шляху до успіху! Разом ми зможемо зробити цінний вклад у майбутнє нашої громади та всієї України!