< Попередня новина

01.06.2021 12:46 - давність новини: 3 р.
Категорія: Загальні новини

Форум безпеки дорожнього руху

Форум безпеки дорожнього руху, який відбувся 19 травня за участі найкращих фахівців країни в галузі транспорту та інфраструктури.
З доповідями виступили представники Комітету ВРУ з питань інфраструктури та транспорту, Міністерства інфраструктури України, Державного агентства інфраструктурних проектів України, Державного агентства автомобільних доріг України, Державної служби України з безпеки на транспорті, Моторного (транспортного) страхового бюро України, ГО «Асоціація пішоходів України» та інші.
Були обговорені заходи, реалізовані в рамках державної цільової Стратегії та Програми з підвищення рівня безпеки дорожнього руху минулого періоду до 2020 р.  та їх вплив на нинішню ситуацію з дорожньо-транспортним травматизмом в країні, а також плани щодо впровадження нових, схвалених Урядом, Стратегії та Програми з підвищення рівня безпеки дорожнього руху на період до 2023-2024 рр.
Йшлося також про актуальні питання у сфері безпеки пасажирських та вантажоперевезень в Україні, навчання та підтвердження кваліфікації працівників транспорту, налагодження процесів автоматизації та цифровізації галузі. Окреслені плани щодо будівництва та поточного капремонту доріг, мостів та розв’язок, впровадження нових інженерних рішень в дорожній інфраструктурі, що вплинуть на зниження рівня аварійності на автошляхах.
Підіймалися питання страхового врегулювання наслідків ДТП та деякі юридичні аспекти захисту прав пішоходів.
Задля забезпечення найбільшого поширення інформації, просимо Вас  розмістити посилання щодо зазначеного заходу на Ваших інформаційних ресурсах, та проінформувати відповідних фахівців.
Запитання до учасників заходу можна надсилати на електронну адрес: zapyt@medtransvp.com.ua
Повна трансляція заходу розміщена на YouTube-каналі ТУТ