< Попередня новина

27.11.2018 13:23 - давність новини: 5 р.
Автор:  Жовківська мр
Категорія: Energo

ЕНЕРГОЕФЕКТИВНУ ПОЛІТИКУ ЖОВКВИ ВІДМІТИЛИ В НІМЕЧЧИНІ

Вчора міський голова Петро Вихопень та директор ТІЦ Любомир Кравець прийняли участь у конгресі Energy Efficiency Award у Берліні, яка організовувалась Німецьким енергетичним агентством за підтримки Федерального міністерства Німеччини з навколишнього середовища.
Це щорічний всеєвропейський захід високого рівня, який покликаний відмічати та поширювати кращу практику у сфері енергозбереження та енергоефективності.
Місто Жовква ще в середині літа подало заявку на конкурс кращих концепцій. Серед більш як ста претендентів було обрано три, які отримали право поборотись за приз публіки. Серед цих трьох номінантів було і наше місто.
Важливо, що призера обирає публіка живим голосуванням за результатами презентації концепції. Жовква отримала найбільшу підтримку з значним відривом! За три хвилини промови, наші хлопці зуміли передати суть і важливість впровадження енергетичної концепції у Жовкві, створення енергоефективного району, роль цих досягнень для міста та країни в цілому. Хороша концепція, пророблена та ще запланова робота та жива емоційна доповідь викликали захват та визнання публіки. Міністр Німеччини також особисто відзначив Жовкву та привітав із таким результатом.
Цей приз хоч і не значний у фінансовому плані, проте відкриває нові можливості для нашого міста, нові партнерства та нові проекти.
Працюємо на благо - рухаємось вперед!