< Попередня новина

08.07.2022 20:15 - давність новини: 2 р.
Автор:  Жовківська мр
Категорія: Загальні новини

До уваги внутрішньо переміщених осіб та мешканців громади. У Жовківській громаді розпочинається місяць вакцинації від COVID-19

Під час війни хвороби нікуди не зникли. Хоча влітку COVID-19 не такий активний, але наші сусіди у Європі знову повідомляють про нову хвилю захворювань.
В умовах ослабленого імунітету через стрес під час війни, а також через більшу щільність мешканців у нашій громаді, вважаємо за потрібне привернути увагу до питання власного здоров’я. Тому розпочинаємо у громаді місяць вакцинації від COVID-19.
Впродовж липня закликаємо отримати медичну консультацію та вакцинуватися від COVID-19. Важливо, аби кожен, хто ухвалює рішення про щеплення, мав усю необхідну інформацію, тому впродовж місяця ми будемо розповідати про всі аспекти імунізації. Плануємо також провести онлайн-лекцію за участі провідних спеціалістів у галузі і дати відповіді на основні питання, що стосуються вакцинації.  
Наші фахівці нададуть усю необхідну інформацію, щоб зняти сумніви щодо щеплень. Радимо дослухатися до них, щоб усвідомлено підійти до вакцинації.
Запрошуємо вас на День вакцинації 14 липня до поліклінічного відділення "Жовківської лікарні" за адресою вул. Львівська 17, 3 поверх. Ви також можете попередньо записатися на прийом чи обстеження до наших сімейних лікарів.