< Попередня новина

16.09.2016 11:00 - давність новини: 8 р.
Автор:  Деревінський Павло
Категорія: Energo

ДЕСЯТИЙ ФОРУМ МЕРЕЖІ ВІЛЬНИХ МІСЦЕВИХ ПОЛІТИКІВ "ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ НА МУНІЦИПАЛЬНОМУ РІВНІ"

16-18 вересня 2016 року
Мережа вільних місцевих політиків створена, щоб посилити вплив на формування порядку денного української регіональної та місцевої політики з боку активних громадських активістів та депутатів місцевих рад, сприяти їх професійному зростанню, пропонувати дієві розв’язки місцевих проблем.
Ціль форуму – розкрити питання щодо наявних та можливих заходів енергозбереження та енегроефективності, які можуть бути реалізовані на комунальному рівні.
Перший день учасники форуму провели у м. Жовква. Тут неабиякий досвід у сфері енергозбереження. Стартувала зустріч з доповіді міського голови Петра Вихопня, презентацією на тему: "Український досвід впровадження енергоефективних заходів на комунальному рівні". Місто вже реалізувало кілька проектів по енергозбереженню та ще має діючі. Проект, який реалізується у місті на даний момент та досвід у залученню коштів на його реалізацію гості мали змогу послухати від комунікаційного менеджера даного проекту - Павла Деревінського. Опісля зустрічі ми завітали на об'єкти де вже впровадженні заходи щодо енергозбереження, а зокрема, на комунальній котельні по вул. Воїнів УПА, клас "Енергоефективних технологій", Дошкільно навчальний заклад №1.
Дякуємо за візит і бажаємо гарного настрою та плідної праці на наступні кілька днів !!!