< Попередня новина

05.01.2019 00:14 - давність новини: 5 р.
Автор:  Бучко Андрій
Категорія: Загальні новини

Депутати затвердили бюджет міста

Депутати Жовківської міської ради затвердили бюджет міста на 2019 рік. Відповідне рішення вони ухвалили на засіданні XXXVIII сесії.
Так, у 2019 році міська влада Жовкви матиме у своєму розпорядженні 24 млн. 515 тис. грн. Найбільше грошей, 17 млн. 800 тис. грн., до міського бюджету повинно надійти від сплати податків. Найбільше, майже 10 млн. грн.., Жовква отримає від сплати єдиного податку, 3 млн. 170 тис. грн. – податку на майно, 2 млн. 800 тис. грн. – акцизного податку.
На 3,5 млн. грн. поповнять бюджет міста адміністративні збори та платежі. Зокрема, понад 2 млн. 700 тис. грн. – від плати за надання адміністративних послуг, півмільйона - від орендної плати за користування цілісним майновим комплексом та іншим державним майном.
Ще понад 3 млн. грн. у міський бюджет Жовкви повинно надійти від операцій з капіталом: коштів від продажу землі і нематеріальних активів.
На Жовківську міську раду передбачили 6 млн. 200 тис. грн. Ці кошти включають, зокрема, організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічної забезпечення діяльності, оплату праці, комунальні послуги та енергоносії.
Понад півмільйона гривень у Жовкві витратять на заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення, понад 630 тис. грн. – на утримання та фінансову підтримку спортивних споруд.
Майже 7 млн. грн. передбачено на благоустрій міста, 1 млн. 600 тис. грн. – на відшкодування різниці між розміром тарифу на житлово-комунальні послуги та розміром економічно обґрунтованих витрат на їх виробицтво. Ще понад 4 млн. 700 тис. спрямують на утримання та розвиток доріг та дорожньої інфраструктури.
Додамо, ухвалений бюджет на 2018 рік, без змін, які протягом року вносили депутати, був на майже 6 млн. грн. меншим від цьогорічного і склад 18 млн. 700 тис. грн.