< Попередня новина

11.11.2016 14:39 - давність новини: 7 р.
Категорія: Загальні новини

ЖОВКВА ЦІКАВА МІЖНАРОДНИМ ІНВЕСТОРАМ!

Візит делегації із представників Трейд Клубу
11 листопада 2016 року Жовкву відвідали члени Міжнародного Трейд Клубу. Делегація складалася із представників країн трьох континентів: Угорщина, Індонезія, Словаччина, Швейцарія, Австралія, Австрія, Китай, Польща та Україна.
На початку зустрічі делегацію приймали у Гельманській залі, що у Жовківському замку. Від імені міської ради делегатів привітав заступник міського голови Роман Щур. Олена Клак репрезентувала інвестиційну привабливість нашого міста, а Володимир Герич розказав про унікальну культурну спадщину Жовкви. Кожен делегат отримав Інвестиційний паспорт міста із деякими конкретними інвестиційними пропозиціями.
Далі гості відвідали місцеві підприємства: ТОВ «ГалФрост», Шляхіндустрію та Жовківський завод безалкогольних напоїв. Таким чином представники Трейд Клубу ознайомились із діючим процвітаючим бізнесом у місті, до якого залучені іноземні інвестиції. А також відвідали підприємства, що є потенційними об’єктами для іноземних інвестицій.
Довідково. Міжнародний Трейд-клуб в Україні – це громадська організація, яка створена за підтримки Міністерства економіки України у 1992 році та об’єднує керівників і співробітників торгово-економічних відділів майже 60-ти іноземних посольств та міжнародних організацій, акредитованих в Україні. Основною метою діяльності Трейд-клубу є інформування іноземних дипломатів про економічний, експортний, науково-технічний потенціал України та окремих регіонів, надання українським центральним та місцевим органам державного управління сприяння у залученні іноземних інвестицій, встановленні ділових контактів між вітчизняними та іноземними підприємцями.