< Попередня новина

13.10.2017 08:50 - давність новини: 7 р.
Автор:  Бучко Андрій
Категорія: Energo

Дні енергії в Жовкві

У Жовкві пройшли традиційні Дні енергії. Цього року – у рамках святкування Дня міста. Для жовківчан та гостей міста біля площі Вічевої діяла спеціальна фотозона – великий банер з логотипом «Жовква – енергоефективне місце». Усі охочі могли сфотографуватися на його фоні.
Крім того, поруч відбувалась виставка енергоефективних технологій. На ній жовківчани могли оглянути, зокрема, котли опалювання, які допомагають досягати максимального теплового ефекту, при чому значно економлячи кошти на паливо.
Також у рамках Днів енергії у Жовкві було роздано близько 300 повітряних кульок та магнітиків-календариків з логотипами «Жовква – енергоефективне місто» та календариками на 2018 рік.
Жовківська міська рада напередодні Днів енергії оголосила конкурс на кращий «енергоефективний» малюнок про Жовкву. Участь у ньому взяли школярі міста. Найкращі з них були нагороджені цінними призами, серед яких – термоси, флешки та наплічники. Нагородження відбувалось на головні концертній сцені на площі Вічевій у День міста.