< Попередня новина

28.01.2022 09:31 - давність новини: 2 р.
Автор:  Жовківська мр
Категорія: Загальні новини

Оголошення конкурсу на залучення оцінювача

Виконком Жовківської міської ради оголошує конкурс на залучення оцінювача з експертної грошової оцінки об’єктів комунальної власності (в т. ч. земельних ділянок) Жовківської міської ради на 2022 рік.
Учасникам конкурсу необхідно подати такі документи:
– заяву на участь у конкурсі;
– копію установчого документа претендента;
– копії кваліфікаційних документів оцінювачів;
– письмові згоди оцінювачів, яких буде залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами;
– копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;
– інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, в тому числі подібного майна тощо).
До основних критерій визначення переможця конкурсу належать:
-досвід учасника конкурсу та оцінювачів, які будуть залучені до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку і висновку про вартість об’єкта оцінки, зокрема тих, які перебувають у трудових відносинах із таким учасником конкурсу;
-наявність зауважень до практичної діяльності з оцінки майна учасника конкурсу та оцінювачів, які будуть залучені ним до виконання робіт з оцінки, за останні 3 роки до дати проведення конкурсу;
-наявність на дату проведення конкурсу невиконаних договорів про виконання робіт з оцінки, укладених між учасником конкурсу та Жовківською міською радою;
-запропонована учасником конкурсу вартість виконання робіт з оцінки.
Пропозиції учасника конкурсу щодо терміну виконання (в календарних днях), розміру     (в гривнях) та порядку оплати робіт з оцінки подаються в запечатаному конверті.
Конкурс з відбору експертів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомого майна, що підлягають передачі в оренду в 2022 році, відбудеться в малому залі Жовківської міської ради (м. Жовква, вул. Львівська, 40, 3-й поверх) 15 лютого о 11 год.
Кінцевий термін прийому документів – 14 лютого 2022 року.
У випадку невідповідності документів вимогам чинного законодавства, а також у випадку подання неповного пакета документів заява на участь у конкурсі не приймається й експерт як учасник конкурсу не реєструється.
Заяву з конкурсною документацією слід подавати до Жовківської міської ради за адресою: 80300, Львівський р-н, Львівська обл., м. Жовква, вул. Львівська, 40.
Телефон для довідок: 096 654-56-36.