< Попередня новина

27.09.2021 10:01 - давність новини: 3 р.
Категорія: Загальні новини

Подання декларації відповідності МТБ онлайн

З 1 липня цього року Держпраці спільно з Мінекономіки запровадили можливість подачі декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці в електронному вигляді через Портал електронних сервісів Мінекономіки.
Головне управління Держпраці у Львівській області  закликає суб’єктів господарювання подавати декларації відповідності через Портал електронних сервісів Мінекономіки (my.gov.ua) та замовляти послуги через персональний кабінет за посиланням bit.ly/3hmD7EN. Така опція не вимагає використання чи встановлення будь-якого додаткового програмного забезпечення та значно спрощує процес подання відповідних документів.
Також скористатись цією послугою ОНЛАЙН можна натиснувши на банер «Подати декларацію відповідності МТБ в електронному вигляді», що розташований на стартовій сторінці офіційного сайту  Головного управління Держпраці у Львівській області (https://lviv.dsp.gov.ua/) .
З метою отримання консультацій щодо подання та заповнення Декларації в електронному вигляді просимо звертатись до фахівців Головного управління Держпраці у Львівській області за телефоном (032)235-76-73.
Практичний порадник щодо заповнення та подання Декларації ОНЛАЙН у додатку.