< Попередня новина

17.12.2021 10:03 - давність новини: 2 р.
Категорія: Загальні новини

Стратегія розвитку освіти на 2021-2024 роки!

17.12.2021, Відділ освіти Жовківської міської ради першим на Львівщині презентував стратегію розвитку освіти на 2021-2024 роки!

Планування – річ надзвичайно важлива. Особливо в освіті. Бо дає можливість намалювати карту шкіл і визначити для них головні пріоритети. І це не лише про ремонти, а й про питання міжнародної співпраці, підвищення кваліфікації вчителів та якості освіти для учнів.

Щодо стратегії розвитку освіти на Жовківщині у 2021-2024 роках є передбачено:
-співпрацю із закордонними навчальними закладами;
-проведення поетапної реконструкції шкільних їдалень;
-розвиток інклюзивної та профільної освіти;
-реалізацію оновлення та реконструкції спортивних майданчиків на території шкіл та садочків;
-участь у міжнародних та регіональних конкурсах мікропроєктів;
-право обирати учнями програми та підручники.

Перед презентацією стратегії - гості мали можливість ознайомитись з річним звітом керівника відділу освіти - Василя Сало.
Також у своєму виступі, міський голова - Олег Вольський подякував команді відділу освіти за ефективну та злагоджену роботу та зазначив, що йому дійсно приємно визнавати, що Жовківський відділ освіти є одним із найкращих у Львівській області.
На презентацію завітало чимало поважних гостей, серед яких: директори шкіл та ДНЗ, керівники відділів освіти сусідніх громад, депутати Львівської обласної та районної ради: Параска Дворянин, Іван Мовчан, Ростислав Добош, Іванна Герусь та Ірина Кіянка.