< Попередня новина

21.01.2022 10:23 - давність новини: 2 р.
Автор:  Жовківська мр
Категорія: Загальні новини

Графік прийому старостами старостинських округів

Графік прийому старостами старостинських округів Жовківської міської ради на 2022 рік:
Воле-Висоцький старостинський округ №1 Борис Оксана Іванівна: вівторок, четвер в с. Воля-Висоцька з 9 до 13 год (приміщення сільської рад)
Глинський старостинський округ №2 Кісіль Ольга Володимирівна: вівторок, п’ятниця в с. Глинськ з 9 до 13 год (приміщення сільської рад)
Деревнянський старостинський округ №3 Пенцак Руслан Васильович: середа, п’ятниця в с. Деревня з 9 до 13 год (приміщення сільської рад)
Замочківський старостинський округ №4 Мішковська Наталія Мар’янівна: віторок, середа - четвер в с. Замочок з 9 до 13 год (приміщення сільської рад)
Зіболківський старостинський округ №5 Слободян Оксана Богданівна: понеділок з 10 до 12 год та вівторок-середа з 9 до 12 год в с. Зіболки (приміщення сільської рад)
Крехівський старостинський округ №6 Заверуха Галина Василівна: віторок, п’ятниця в с. Кулява з 9 до 13 год (приміщення сільської рад)
Кулявський старостинський округ №7 Полоцька Оксана Василывна: віторок, п’ятниця в с. Крехів з 9 до 13 год (приміщення сільської рад)
Любельський старостинський округ №8 Чернюх Василь Теодозійович: середа, п’ятниця в с. Любеля з 9 до 13 год (приміщення сільської рад)
Мацошинський старостинський округ №9 Сорока Марія Романівна: середа, п’ятниця в с. Мацошин з 9 до 13 год (приміщення сільської рад)
Мокротинський старостинський округ №10 Кунта Марія Михайлівна: середа, п’ятниця в с. Мокротин з 9 до 13 год (приміщення сільської рад)
Ново-Скварявський старостинський округ №11 Струс Степан Дмитрович: середа, п’ятниця в с. Нова-Скварява з 9 до 13 год (приміщення сільської рад)
Сопошинський старостинський округ №12 П’єх Наталя Романівна: вівторок, четвер в с. Сопошин з 9 до 13 год (приміщення сільської рад)
Старо-Скварявський старостинський округ №13 Марушка Михайлов Васильович: середа, п’ятниця в с. Стара-Скварява з 9 до 13 год (приміщення сільської рад)
Туринківський старостинський округ №14 Велика Леся Василівна: понеділок, середа, п’ятниця в с. Туринка з 9 до 13 год (приміщення сільської рад)