< Попередня новина

13.09.2022 09:00 - давність новини: 2 р.
Автор:  ЦНАП
Категорія: Цнап

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН! АКТУАЛІЗАЦІЯ ДАНИХ В РЕЄСТРІ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Реєстр територіальної громади (РТГ) – це сучасна база даних, яка створена з метою спрощення процедури обміну інформацією , для забезпечення потреб громади в автоматизації процесів.
Мешканці, дані яких є внесені в Реєстр, зможуть не витрачати свій особистий час для отримання різного виду довідок із питань реєстрації місця проживання, а також за спрощеною процедурою отримувати послуги.
Відсутність даних в РТГ в подальшому унеможливлює для громадян отримання електронних публічних послуг згідно ЗУ від 05.11.2021 року № 1871-ІХ “ Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні”.
Реєстр територіальної громади наповнюється щоденно.
Змінюючи реєстрацію місця проживання, реєструючи місце проживання новонароджених дітей, реєструючи місце проживання особи, Центр надання адміністративних послуг вносить зміни та оновлює дані в Реєстрі.
Проте, залишається відсоток мешканців громади, дані яких змінились: наприклад, змінилось прізвище у зв’язку з одруженням, змінено паспорт громадянина України, але інформація в реєстрі залишилась попередньою.
Зокрема звертаємо увагу, що відомості про зареєстроване місце проживання малолітніх та неповнолітніх дітей в РТГ майже відсутні.
Адміністраторами ЦНАПу Жовківської міської ради проводиться уточнення та актуалізація даних про зареєстрованих осіб у кожному населеному пункті нашої громади.
Для перевірки існуючих електронних даних, за адресою вашого місця реєстрації, мешканцям Жовківської громади необхідно звернутися до Центру надання адміністративних послуг, з метою уточнення:
–чи всі зареєстровані у житловому приміщенні мешканці внесені до Реєстру;
–чи правильно занесені до Реєстру персональні дані мешканців;
–внести в базу даних неповнолітніх.
Тільки після повної актуалізації даних в електронному Реєстрі жителі громади зможуть отримувати Витяг про місце реєстрації.
При зверненні для уточнення та актуалізації даних при собі потрібно мати оригінали документів:
-паспорт громадянина України (всіх зареєстрованих за даною адресою);
-ідентифікаційний код (всіх зареєстрованих);
-свідоцтво про народження (дітям до 14-ти років);
-правовстановлюючі документи на житло;
-будинкова книга (за наявності);
-свідоцтво про шлюб (при зміні прізвища)
Просимо звертатися за адресою: м.Жовква, вул.Львівська, 40 Центр надання адміністративних послуг Жовківської міської ради Львівського району Львівської області.
Додаткова інформація за телефоном +38(097)970 93 01